Ekonomi

Är du en person som motiveras av att skapa affärsmässig samhällsnytta? Då kan du vara den person som vi söker till tjänsten som Inköpare på Nässjö Affärsverk (NAV), ett kommunalt energibolag med starkt varumärke.

Arbetsuppgifter

Som Inköpare på NAV ansvarar du för att driva och vidareutveckla inköpsarbetet i bolaget. Du har i uppdrag, att efter beställning av verksamheterna, hantera hela upphandlingsprocessen – från upprättande av förfrågningsunderlag till avtal. Du är ett bollplank till verksamheterna, följer upp, analyserar, rapporterar och svarar för att upphandlingar och inköp följer lagar och regler samt de kriterier som är uppsatta av bolaget.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Planera, förbereda och genomföra inköp och offentliga upphandlingar av varor, tjänster och entreprenader.
  • Driva och utveckla processer och rutiner kring inköp och upphandlingar.
  • Avtalsförvaltning (upprätta och följa upp avtal).
  • Stödja NAVs chefer i inköpsfrågor.
  • Internutbildning av NAVs beställarbehöriga.
  • Driva arbetet med att utveckla inköps- och beställarfunktionen i NAVs affärssystem.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant utbildning inom inköp, ekonomi eller juridik samt dokumenterad erfarenhet av arbete med upphandlingar och inköp. Du har kunskaper inom upphandlingsregler (LOU, LUF) och avtalsrätt samt har ett stort intresse för olika verksamheter och affärer. Du är en god kommunikatör på svenska och engelska, och är van att jobba i affärssystem och Office-paketet. B-körkort är ett krav.

Som person är du engagerad, strukturerad och med en hög servicekänsla. Du trivs med att ta ett stort eget ansvar i en självständig roll i nära samarbete med andra.

Vi erbjuder en intressant roll hos ett stabilt företag i en framtidsbransch som är inne i en spännande utvecklingsfas kopplat till energiomställning och ny teknik. NAV är en framåtriktad arbetsgivare som värnar om medarbetarens balans i livet och arbetslivet. Arbetsmiljön präglas av frihet under ansvar, hög motivation, teamanda och stora möjligheter att vara med och påverka. 

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Låter det intressant? Välkommen att söka tjänsten eller kontakta oss för mer information.

Om Nässjö Affärsverk

Nässjö Affärsverk AB (NAV) har verksamhet inom fjärrvärme, elnät, renhållning, vatten och avlopp samt drift och underhåll av gator, parker och fritidsanläggningar i Nässjö kommun. Verksamheten innefattar även utförande av mark och anläggningsarbeten. Fjärrvärmeverksamheten är förlagd till Nässjö tätort, Bodafors och Anneberg medan övriga verksamheter bedrivs i hela Nässjö kommun. NAV har ca 125 medarbetare som arbetar för att få människors vardag att fungera utifrån visionen ”Tillsammans skapar vi livskvalitet – med kunden i centrum och kommande generationer i tanken”. Läs gärna mer på www.nav.se.

 

 Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde September 2019
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Nässjö
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2019/9
Kontakt
  • Christian Skenberg Green, 0380-51 70 20
Facklig företrädare
  • Susanne Gustafsson, 0380-51 70 21
Publicerat 2019-04-15
Sista ansökningsdag 2019-05-12

Tillbaka till lediga jobb