Renhållning

Om Nässjö Affärsverk

Nässjö Affärsverk AB (NAV) har verksamhet inom vatten och avlopp, fjärrvärme, elnät, renhållning samt drift och underhåll av gator, parker och fritidsanläggningar i Nässjö kommun. Verksamheten innefattar även utförande av mark- och anläggningsentreprenader. Företaget har en oslagbar kompetens inom många skilda områden, vilket ger möjligheten att påverka. NAV har ca 125 medarbetare som får människors vardag att fungera utifrån visionen "Tillsammans skapar vi livskvalitet - med kunden i centrum och kommande generationer i tanken" och kärnvärdena serviceinriktade - långsiktiga - framåtriktade - effektiva. Läs gärna mer på www.nav.se.

Beskrivning

Vill du arbeta som renhållningsarbetare hos oss? Här är allas engagemang, delaktighet och ansvarstagande framgångsfaktorer för att vi tillsammans ska skapa en attraktiv kommun med livskvalitet för de som lever och verkar här. Mångfald är en naturlig del i vår verksamhet. Vi ser olikheter som en styrka och en förutsättning för konkurrenskraft och tillväxt.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är hämtning av hushållsavfall med enmans eller tvåmansbetjänt sopbil, skötsel och tvätt av sopbilar samt förekommande arbetsuppgifter på Boda Avfallsanläggning.

Att arbeta som renhållningsarbetare/sopbilschaufför hos oss innebär ett arbete under frihet och med eget ansvar. Vi kommer att introduktionsutbilda dig innan semestervikariat börjar.

Kvalifikationer

Du som söker till sopbilschaufför skall minst ha C-körkort och giltigt yrkeskompetensbevis (YKB), andra behörigheter är meriterande.

Du som söker till renhållningsarbetare (innefattar arbete både på Boda avfallsanläggning och hämta hushållsavfall) ska vara fyllda 18 år.

Till båda tjänsterna krävs att du är flexibel, har god samarbetsförmåga samt hög servicekänsla eftersom kundkontakter hör till det dagliga arbetet.

Eftersom arbetet tidvis kan vara krävande förutsätter vi att du har god fysik och att du tycker om att vara utomhus i alla väder.

Villkor

Semestervikariatet är cirka 8-12 veckor, med början i maj/juni. Under denna period förväntas du jobba samtliga vardagar under vikariatet.

På Boda Avfallsanläggning tillämpar vi ett fem veckors schema där även kväll- och helgarbete förekommer.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.Anställningsform Sommarjobb / Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Maj 2019
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Nässjö
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3
Kontakt
  • Thommy Englund Lind, Produktionsledare, 0380-51 70 75
  • Peter Ekberg, Gruppledare, 0380-51 70 71
Facklig företrädare
  • Magnus Lagerqvist, Transport, 010-480 33 81
Publicerat 2019-02-12
Sista ansökningsdag 2019-03-08

Tillbaka till lediga jobb