Nässjö Affärsverk

Om Nässjö Affärsverk

NAV har verksamhet inom fjärrvärme, fiber, elnät, vatten och avlopp, renhållning samt underhåll av gator, parker och fritidsanläggningar i Nässjö Kommun. Verksamheten innefattar även utförande av mark- och anläggningsentreprenader. Vi har en oslagbar kompetens inom många skilda områden. vilket ger oss möjligheten att påverka.

 NAV har ca 140 medarbetare som får människors vardag att fungera utifrån visionen "Tillsammans skapar vi livskvalitet - med kunden i centrum och kommande generationer i tanken" och kärnvärdena serviceinriktade - långsiktiga - framåtriktade - effektiva. Läs gärna mer på www.nav.se.

Beskrivning

Vill du vara med och göra skillnad för miljön och arbeta som Sopbilschaufför hos oss? Här är allas engagemang, delaktighet och ansvarstagande framgångsfaktorer för att vi tillsammans ska skapa en attraktiv kommun med livskvalitet för de som lever och verkar här. Mångfald är en naturlig del i vår verksamhet. Vi ser olikheter som en styrka och en förutsättning för konkurrenskraft och tillväxt.

Samverkansinformation

Avfallsområdet har genomgått stora förändringar under de senaste åren och fler förändringar väntar. För att kunna möta dagens och morgondagens utmaningar på bästa möjliga sätt ingår därför Aneby Miljö & Vatten, Eksjö Energi och Nässjö Affärsverk ett samarbete inom avfall.

I samarbetet kommer hushållsavfall, så som restavfall, matavfall, trädgårdsavfall och slam, hämtas gemensamt. Från och med 1 mars 2023 kommer Eksjö Energi och Nässjö Affärsverk att hämta avfallet i de tre kommunerna med gemensamma fordon och personal

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är hämtning av hushållsavfall med en tvåmans betjänt sopbil. Arbetet sker alltid i samarbete med ordinarie chaufför. Samt skötsel och tvätt av sopbilar.

Eftersom arbetet tidvis kan vara krävande förutsätter vi att du har god fysik och att du tycker om att vara utomhus i alla väder.

Att arbeta som renhållningsarbetare/sopbilschaufför hos oss innebär ett arbete under frihet och med eget ansvar. Du är flexibel, har god samarbetsförmåga samt hög servicekänsla eftersom kundkontakter hör till det dagliga arbetet och att du behärskar svenska i tal och skrift.

Du ser lösningar snarare än problem och har en blick för helheten.

Vi kommer att introduktionsutbilda dig innan semestervikariatet börjar.

Kvalifikationer

Du som söker skall vara 18 år, B-körkort är meriterande.

Hos oss blir det allt viktigare med verktyg och program anpassade för mobiler, läsplattor och datorer. Därför ser vi gärna att du kan en del om hur man i det dagliga arbetet hanterar tekniken.

Period och arbetstider

Semestervikariatet är cirka 8–12 veckor, med början i juni. Under denna period förväntas du jobba samtliga vardagar under vikariatet.

Låter det intressant? Välkommen att söka tjänsten eller kontakta oss för mer information.

Vi genomför löpande urval. 

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Juni 2023
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 8 - 12 veckor
Ort Nässjö
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5
Kontakt
  • Thommy Englund Lind, Produktionschef, 0380-517075
  • Peter Ekberg, Enhetschef, 0380-517071
Facklig företrädare
  • Morgan Sparrenholt, Transport, 010-4803381
Publicerat 2023-02-01
Sista ansökningsdag 2023-04-12

Tillbaka till lediga jobb