Nässjö Affärsverk Elnät AB

Om Nässjö Affärsverk

Nässjö Affärsverk AB (NAV) har verksamhet inom fjärrvärme, elnät, fibernät, renhållning, vatten och avlopp samt drift och underhåll av gator, parker och fritidsanläggningar i Nässjö kommun. Vi har 150 medarbetare som arbetar för att få människors vardag att fungera;
”Tillsammans skapar vi livskvalitet – med kunden i centrum och kommande generationer i tanken”. Läs gärna mer om oss www.nav.se

Beskrivning

Vi söker en distributionselektriker som tillsammans med oss vill jobba med framtidens elnät och möjliggöra den gröna omställningen Nässjö stad. Som distributionselektriker hos oss arbetar du med investering, drift och underhåll av vårt ledningsnät och våra elanläggningar med spänningsnivåer från 0,4 till 10 kV. Vi har cirka 10 000 kunder och ett välinvesterat nät i Nässjö stad. Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten. 

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår dessutom att utföra arbete på belysningsanläggningar, olika installationsarbeten, inmätning och utsättning av ledningsnät samt drift och underhåll av våra system för mätvärdesinsamling. 

Kvalifikationer

Du är utbildad elektriker med ett antal års erfarenhet av branschen.
EBR- och ESA-utbildning är meriterande. Du som söker ska ha körkort med minst klass B. Det är en fördel om du även har klass C.

Att arbeta hos oss innebär ett arbete under frihet och med eget ansvar. Det är ett omväxlande arbete, med skiftande arbetsuppgifter som även omfattar anläggningsarbete.
Du har god samarbetsförmåga och är flexibel. I arbetet ingår många kundkontakter, därför bör du vara social och utåtriktad och ha känsla för god service. 

Villkor

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Visst låter det spännande! Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Nässjö
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2024/8
Kontakt
  • Lars Karlsson, Produktionschef, 0380-517085
  • Lennart Pamp, Elnätschef, 0380-517055
Facklig företrädare
  • Jan Johansson, SEKO, 0380-517000
Publicerat 2024-05-08
Sista ansökningsdag 2024-06-24

Tillbaka till lediga jobb