Nässjö Affärsverk

Om Nässjö Affärsverk

NAV har verksamhet inom fjärrvärme, fiber, elnät, vatten och avlopp, renhållning samt underhåll av gator, parker och fritidsanläggningar i Nässjö Kommun. Verksamheten innefattar även utförande av mark- och anläggningsentreprenader. Vi har en oslagbar kompetens inom många skilda områden. vilket ger oss möjligheten att påverka.

 NAV har ca 140 medarbetare som får människors vardag att fungera utifrån visionen "Tillsammans skapar vi livskvalitet - med kunden i centrum och kommande generationer i tanken" och kärnvärdena serviceinriktade - långsiktiga - framåtriktade - effektiva. Läs gärna mer på www.nav.se.

Beskrivning

Vill du vara med och göra skillnad för miljön och arbeta som Renhållningsarbetare hos oss? Här är allas engagemang, delaktighet och ansvarstagande framgångsfaktorer för att vi tillsammans ska skapa en attraktiv kommun med livskvalitet för de som lever och verkar här. Mångfald är en naturlig del i vår verksamhet. Vi ser olikheter som en styrka och en förutsättning för konkurrenskraft och tillväxt.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är förekommande arbetsuppgifter på Boda Avfallsanläggning.

Insamlingen av hushållens grovavfall, elavfall och farliga avfall sker via Boda Avfallsanläggning, anläggningen har öppet sex dagar i veckan med kvällsöppet på onsdag kl. 7-19 och lördag kl. 9-14. Schemat innebär att du arbetar tre onsdagar samt tre lördagar i ett fem veckors schema, bemanning vid arbetspassen är 3 -5 medarbetare.

  •  Säkerställa den dagliga driften på anläggningen
  •  Bemöta besökande kunder på ett professionellt sätt
  •  Hålla ordning och reda på anläggningen och säkerställa en säker miljö för kunder och  kollegor.
  • Ta emot och hantera hushållens farliga avfall i miljöstationen
  •  Lasta och sortera material för vidare behandling med hjullastare och truck
  •  Vid behov hämta avfall med en eller tvåmansbetjänt sopbil

Eftersom arbetet tidvis kan vara krävande förutsätter vi att du har god fysik och att du tycker om att vara utomhus i alla väder.

Att arbeta som renhållningsarbetare hos oss innebär ett arbete under frihet och med eget ansvar. Du är flexibel, har god samarbetsförmåga samt hög servicekänsla eftersom kundkontakter hör till det dagliga arbetet och behärskar svenska i tal och skrift.

Du ser lösningar snarare än problem och har en blick för helheten, här är allas engagemang och delaktighet framgångsfaktorer.

Kvalifikationer

Du som söker skall minst ha B-körkort, maskinförarbevis för hjullastare andra behörigheter är meriterande. Vi kommer att introduktionsutbilda dig innan semestervikariat börjar.

Period och arbetstider

Vikariatet är cirka 8-12 veckor, med början i juni. Du arbetar enligt ett fem veckors schema med dag-, kväll och helgtjänstgöring onsdag och lördag.

Låter det intressant? Välkommen att söka tjänsten eller kontakta oss för mer information.

Vi genomför löpande urval. 

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Juni 2023
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad 8 -12 veckor
Ort Nässjö
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2
Kontakt
  • Thommy Englund Lind, Produktionschef, 0380-517075
  • Sven Öberg, Gruppledare, 0380-517073
Facklig företrädare
  • Morgan Sparrenholt, Transport, 010-4803381
Publicerat 2023-02-01
Sista ansökningsdag 2023-04-12

Tillbaka till lediga jobb