Nässjö Affärsverk

Beskrivning

NAV har verksamhet inom vatten och avlopp, fjärrvärme, fiber, elnät, renhållning samt drift och underhåll av gator, parker och fritidsanläggningar i Nässjö kommun. Verksamheten innefattar även utförande av mark- och anläggningsentreprenader. Vi har en oslagbar kompetens inom många skilda områden, vilket ger oss möjligheten att påverka. Vi är ca 140 medarbetare som får människors vardag att fungera utifrån visionen "Tillsammans skapar vi livskvalitet - med kunden i centrum och kommande generationer i tanken" och kärnvärdena serviceinriktade - långsiktiga -framåtriktade - effektiva. Läs gärna mer på www.nav.se.

Samverkansinformation

Avfallsområdet har genomgått stora förändringar under de senaste åren och fler förändringar väntar. För att kunna möta dagens och morgondagens utmaningar på bästa möjliga sätt ingår därför Aneby Miljö & Vatten, Eksjö Energi och Nässjö Affärsverk ett samarbete inom avfall.

I samarbetet kommer hushållsavfall, såsom restavfall, matavfall, trädgårdsavfall och slam att hämtas gemensamt. Från och med 1 mars 2023 kommer Eksjö Energi och Nässjö Affärsverk att hämta avfallet i de tre kommunerna med gemensamma fordon och personal.

Beskrivning Vill du vara med och göra skillnad för miljön och arbeta som Slambilschaufför hos oss? Här är allas engagemang, delaktighet och ansvarstagande framgångsfaktorer för att vi tillsammans ska skapa en attraktiv kommun med livskvalitet för de som lever och verkar här.

Mångfald är en naturlig del i vår verksamhet. Vi ser olikheter som en styrka och en förutsättning för konkurrenskraft och tillväxt.

Vi arbetar med ständiga förbättringar av arbetsmiljön, detta gör vi tillsammans mellan arbetsledning och chaufförer

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är tömning av enskilda avlopp, reningsverk, fettavskiljare, interna jobb såsom spolning vid avloppsstopp inom företaget samt skötsel och tvätt av slambilar med tillhörande släp.

Eftersom arbetet tidvis kan vara krävande förutsätter vi att du har god fysik och att du tycker om att vara utomhus i alla väder.

Att arbeta som renhållningsarbetare/slambilschaufför hos oss innebär ett arbete under frihet och med eget ansvar. Du är flexibel, har god samarbetsförmåga samt hög servicekänsla eftersom kundkontakter hör till det dagliga arbetet och behärskar svenska i tal och skrift. Du ser lösningar snarare än problem och har en blick för helheten.

Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

Innan anställningen påbörjas genomförs introduktionsutbildning

Kvalifikationer

Du som söker skall ha CE-körkort och giltigt yrkeskompetensbevis (YKB), andra behörigheter är meriterande.

Hos oss blir det allt viktigare med verktyg och program anpassade för mobiler, läsplattor och datorer. Därför ser vi gärna att du kan en del om hur man i det dagliga arbetet hanterar tekniken.

Villkor

Vikariatet är cirka 8-10 veckor, under denna period förväntas du jobba samtliga vardagar under vikariatet.

Låter det intressant? Välkommen att söka tjänsten eller kontakta oss för mer information.

Vi genomför löpande urval. 

 

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Juni 2023
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 8 - 10 veckor
Ort Nässjö
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3
Kontakt
  • Peter Ekberg Enhetschef, 0380-517071
  • Thommy Englund Lind Produktionschef, 0380-517075
Facklig företrädare
  • Morgan Sparrenholt Transport, 010-4803381
Publicerat 2023-02-01
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb